Szabályzat

A Társas Központ Egyesület alap szabályzatát az alábbi linken tudja elolvasni:

TKE Szabályzat

Társas Központ Egyesület

Társasjáték Klub

Házirend

A klubot bárki látogathatja társasjátékozás céljából. Egyéb célból a klub látogatása nem megengedett.

A klub látogatása az első alkalommal ingyenes. A második alkalomtól 300 Ft/fő, gyerekek esetében (14 év alatt) 150 Ft/fő a belépő, melynek összegét a klubvezetőnek fizeti meg a látogató a megérkezéskor.

A Társas Központ Egyesület tagjainak a belépés ingyenes, ha rendelkeznek az Egyesület fényképes igazolványával.

Kérjük, hogy a klubban kulturáltan viselkedj, és ne zavard hangoskodással klubtársaid játékát!

Egyszerre csak egy játékot vegyél ki és játék után tedd vissza oda, ahonnan elvetted! Ha befejezted a játékot, akkor az elemeket rendezetten tedd vissza a dobozába!

Ha olyan játékot veszel ki a szekrényből, ami még nincs kibontva, mindenképpen kérd a klubvezető segítségét!

A játékokra vigyázz, kérlek! Ha a doboz vagy a benne lévő komponensek önhibádból megsérülnek vagy hiányosak, akkor a klubvezető a játék árának megfizetésére kötelezhet.

Kölcsönözésre kizárólag egyesületi tagok jogosultak. Egy egyesületi tag maximálisan 1 hetes határidővel kölcsönözhet egy játékot, melyet a klubvezetőnek vagy megbízottjának bemutat. Ha egy hét után nem juttatja vissza a játékot a klubba, akkor a klubvezető késedelmi díjat számolhat fel, mely 300 Ft hetente. A visszahozott játékokat az egyesületi tag köteles bemutatni a klub vezetőjének vagy megbízottjának, aki ellenőrzi annak hiánytalanságát, állapotát. Hiányos, megrongálódott társasjáték esetén a klubvezető kártérítésre kötelezheti az egyesületi tagot.

Ha a klubhelyiséggel vagy társasjátékkal kapcsolatban bármilyen probléma felmerülne, azt mindenki köteles a klubvezetőnek vagy megbízottjának jelenteni.

Enni, inni a klubban lehet, de kérlek, ezt ne a társasjáték fölött tedd, és a morzsákat takarítsd fel magad után, illetve evés után moss kezet!

Köszönjük együttműködésed és jó szórakozást kívánunk! 🙂

Hegedűs Csaba Klubvezető

A Társas Központ Egyesület elnöke