Szabályzat

A Társas Központ Egyesület alap szabályzatát az alábbi linken tudja elolvasni:

Társas Központ Egyesület Szabályzat

 

 

Társas Központ Egyesület

Társasjáték Klub Szabályzata

 

 

 1. A Társas Központ Egyesület (http://tarsaskozpontegyesulet.hu/) által működtetett társasjátékos klub helyszíne a Virág Benedek Ház. Címe: Budapest, Döbrentei utca 9, 1013
 2. A klub minden szerdán 17.00 és 22:00 óra között látogatható.
 3. A klubban kb. 2.000 játék található (kiegészítőkkel együtt). A klub készletéből játékot helyben játszásra vagy otthoni játszásra kölcsönözni lehet, az alábbiakban leírt szabályok szerint. A kölcsönzés szabályai ITT olvashatók.
 4. A klubot bárki látogathatja társasjátékozás céljából. Egyéb célból a klub látogatása nem megengedett.
 5. A Társas Központ Egyesület tagjainak a belépés ingyenes, ha felmutatják a bejáratnál az Egyesület által kiállított és nevükre szóló érvényes tagsági igazolványukat. Ingyenesen léphetnek be a klubba az egyesületi tagok 14. évet még be nem töltött gyermekei.
 6. Mindenki másnak korhatárra való tekintet nélkül a belépésért fizetendő díj 500 Ft/fő, melyet a bejáratnál fizeti meg a látogató a megérkezésekor. Amennyiben egy Társas Központ Egyesület tag nem tudja felmutatni az érvényes tagsági igazolványát, ugyanúgy belépődíjat kell fizetnie, mint egy nem tagnak.
 7. Kérjük, hogy a klubban kulturáltan viselkedj, és ne zavard hangoskodással klubtársaid játékát!
 8. A táskádat, kabátodat, stb. az erre kijelölt helyen helyezd el, és ne foglald el velük a többiek elől a helyet! Az Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy a klubhelyiségben legfeljebb 2 db asztalt “Egyesületi tagok részére fenntartott hely”-ként lefoglaljon.
 9. Ha befejezted a játékot, akkor az elemeket rendezetten tedd vissza a dobozába! Ha olyan játékot veszel ki a szekrényből, ami még nincs kibontva, mindenképpen kérd az ügyeletes segítségét!
 10. A játékokra vigyázz, kérlek! Ha a doboz vagy a benne lévő komponensek önhibádból megsérülnek vagy hiányosak, akkor a klubvezető a játék árának megfizetésére kötelezhet.
 11. Ha a klubhelyiséggel vagy társasjátékkal kapcsolatban bármilyen probléma felmerülne, azt mindenki köteles a klubvezetőnek vagy az ügyeletesnek jelenteni.
 12. Enni, inni a klubban lehet, de kérlek, ezt ne a társasjáték fölött tedd, és a morzsákat takarítsd fel magad után, illetve evés után moss kezet! A keletkező szemetet a megfelelő (szelektív) tárolóba helyezd el!

Köszönjük együttműködésed és jó szórakozást kívánunk! 🙂

 

Hegedűs Csaba Klubvezető

A Társas Központ Egyesület elnöke